0
You have no items in your shopping cart.

0

Daniel Wellington Dameure

Daniel Wellington Dameure

Daniel Wellingtons ure til kvinder har fokus på et sofistikeret udseende med et minimalistisk look. Det klassiske velkendte design, er tidsløst og stilrent hvilket gør uret ideelt til ethvert outfit, både i hverdagen og til en festlig begivenhed. Kollektionen af ure indeholder 3 forskellige modeller, der alle er kendetegnet ved smukt minimalistisk design. Snyd ikke dig selv for et Daniel Wellington dameur.

Classic modellen repræsenterer det tidsløse, enkle og minimalistiske design. Her er tale om et ur, der kan passe til enhver lejlighed, og som du selv kan tilpasse din personlige smag.

Classy modellerne er den hidtil mindste og mest minimalistiske kollektion fra DW hidtil. Med en diameter på enten 26mm eller 34mm, er det et særdeles feminint ur, med en ultratynd urkasse på 6mm. Skiven er besat med Swarowski krystaller, hvilket er med til at give uret et sofistikeret og elegant udseende. 

Dapper er det sofistikeret og stilrene ur fra Daniel Wellington, der er perfekt til enhver begivenhed og gør det til en flot tilføjelse til ethvert outfit. 

 

Items 1 to 90 of 124 total

Page:
  1. 1
  2. 2

Grid  List 

Items 1 to 90 of 124 total

Page:
  1. 1
  2. 2

Grid  List